E-commerce ondernemer: Gegarandeerd winst uit je advertenties

E-commerce ondernemer: Gegarandeerd winst uit je advertenties

Anders werken we gratis (geen betaling vooraf)*


Anders dan alle andere agencies.

Je betaalt ons pas wanneer je ads winstgevend zijn.

 

 

👉 100% no cure, no pay!

👉 Meer dan €50.000.000 omzet gegenereerd

👉 Geen betalingen vooraf

👉 Specialist in 1 ding: Paid ads

👉 4+ jaar ervaring in de e-commerce markt 

👉 Wekelijkse rapportage

 

Boek een vrijblijvende meeting Boek een vrijblijvende meeting

Klanten waarmee we samenwerken

Klanten waarmee we samenwerken

Resultaat wat we hebben behaald met onze strategie 👇

Bijna alle cases zijn uit 2024

€303.951 in februari

20% groei in 30 dagen 

ROAS van 11

€825.171 in 1 maand

€89.823 in februari

€83.058 in 1 dag

€1.339.117 in 1 jaar

50% groei in 1 maand 

€825.364 tot maart '24

€197.527 in 3 weken

Volledige transparantie via ons YouTube kanaal

Uitleg over resultaat, strategie & meer!

Maximaliseer Omzet & Winst

In een wereld waar veel webshops worstelen om significant onderscheid te maken, bieden wij een bewezen oplossing. Door onze gespecialiseerde focus en het maandelijks beheren van aanzienlijke budgetten, hebben we een diepgaand inzicht in wat écht werkt.

 

Onze aanpak is gericht op resultaat: we analyseren elk bedrijf grondig en passen bewezen strategieën toe die leiden tot meer omzet en winst. Dit is onze enige focus, waardoor we precies weten hoe we samen met onze klanten groei kunnen realiseren.

 

Met onze alles-in-één oplossing blijf je volledig op de hoogte zonder zelf het zware werk te doen. We vermijden lange contracten, waardoor we ons volledig inzetten om jouw merk winstgevend op te schalen. En met onze garantie: geen resultaat, geen factuur, loop je geen enkel risico.

 

Benieuwd of we samen kunnen groeien? Klik op de onderstaande en doe een vrijblijvende aanvraag

 

 

Boek een vrijblijvende meeting

Tevreden klanten aan het woord

Sam Friday
Sam Friday
2024-04-15
Sem is een onmisbare kracht als het gaat om Meta-expertise. Zijn betrouwbaarheid, rustige benadering en duidelijke communicatie maken hem een waardevolle partner voor onze marketingstrategieën. Zijn proactieve houding en vermogen om diep na te denken over alle mogelijkheden binnen het Meta-platform stellen ons in staat om het maximale uit onze advertentiecampagnes te halen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd straalt Sem een indrukwekkende ervaring uit op het gebied van online marketing. Advance Media is niet alleen een professioneel bureau, maar ook een warme en persoonlijke omgeving waar conversie-gedreven resultaten centraal staan.
Remo van der heijden
Remo van der heijden
2024-03-29
Toppers! Dagelijks contact, weten wat ze doen en denken goed mee met de brand. Hebben daarnaast een mooi netwerk voor andere solutions binnen E-com
Dave Seedorf
Dave Seedorf
2024-03-29
Wij zijn super tevreden over de werkwijze, de communicatie en de resultaten behaald met Advance Media. Er wordt via Slack netjes gecommuniceerd over de voortgang. Iets wat je graag wilt weten als je met een marketing-bureau. Dit wordt super goed opgepakt. Ze zijn lekker snel, vlot en duidelijk. Echt een absolute aanrader!
Rocket Leads
Rocket Leads
2024-03-04
Geweldige partij met de juiste kennis in huis om e-commerce bedrijven flink op te schalen. Daarnaast altijd directe en korte lijnen in de communicatie. Aanrader!
JHP fashion - Next Issue JHP / Next issue
JHP fashion - Next Issue JHP / Next issue
2024-02-19
Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Advance Media. Sem is professioneel en kent onze markt erg goed om de juiste keuzes te maken.
Jeroen en My Phung Gietermans
Jeroen en My Phung Gietermans
2024-02-19
super service thanks
Mai Li Gietermans
Mai Li Gietermans
2024-02-16
Super tevreden over de fijne samenwerking met Sem van Advance Media. Hele mooie resultaten kunnen behalen door midden van zijn strategie. Hij komt met goede ideeën en planningen om verder te groeien!
Atif
Atif
2024-02-14
Nauwkeurige targeting, uitstekende campagne-optimalisatie en prachtige resultaten! Dankzij Sem zijn expertise zien we aanzienlijke groei. Zeer tevreden!
Vince Bruens
Vince Bruens
2024-02-09
Ik werk heel nauw samen met Sem en kan met recht zeggen dat Advance Media bij de top online marketingbureaus zit van NL. Bewezen resultaten en experts op het gebied van Social Ads & Google Ads.
Annemarie Lucassen
Annemarie Lucassen
2023-12-22
Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat mijn online omzet in een jaar tijd verdubbeld is. Ook is er veel transparantie in wat zij doen met wekelijkse updates. Ze zijn altijd bereikbaar. Echte aanraders!

Klantverhaal:

€325.000 in 2 weken. 

Waarom werken met Advance Media?

Ons Aanbod

De voordelen

Sluit je aan en groei samen met ons je webshop

Boek een vrijblijvende meeting